Winterarbeiten

  • kaikki astiat viety kotiin pestäväksi
  • testattu Webasto-lämmitystä: lämmitys toimi mutta lämmintä ilmaa ei tullut >>> letku irti, oli vain nippusiteellä kiinnitetty, nyt letkukiristimellä
  • maalit ja lakat järjestetty, osittain viety kotiin
  • yritetty selvittää styyrpuurin moottorin vuodot
    • öljyvuoto johtuu luultavasti öljyn huohotusputkesta ilmansuodattimelle tulevasta öljystä, mikä siirtyy suodattimen peräosaan ja tippuu sieltä moottorille ja valuu altaaseen >>>> laitettu siihen kohtaan valkoinen liina, jotta näkisi jotain
    • altaan alla vesi-/öljysekoitus: öljy lienee vanhaa öljyä, vesi joko lämminvesiboilerista tulevaa vettä tai/ja lämmönvaihtimesta tullut jäähdytysnestettä, sen kohdalta löytyi pieni vuoto >>>kaikki ruuvit kiristetty ja lämminvesivaraajan ylivuotoletku laitettu moottorialtaaseen
  • tiivistetty flybridgellä johtojen kuminen läpivienti
  • lakattu ja maalattu autotallissa viimeisia osia