Winterarbeiten

  • aikaisin aamulla tule SVB:n paketti, lakkoja ja 2 uutta valaisinta; mahtava palvelu ja logistiikka!
  • tarkistettu pilssi. siellä on vettä >>>> perähytin vessan pumppu vuotaa ja merivesiventtiili oli auki. Todetaan myöhemmin Henkan kanssa, ettei kannata korjata, tilaan samanlaisen kokonaisuuden kuin keula-vessassa.
  • johtojen järjestely ja kiinnittäminen moottoritilassa ja salongissa; oven karmilistaan jää muutaman millin rako, ostettava teaklista ja peitettävä
  • generaattorin melukoppa asennettu takaisin ja öljynimetysliina laitettu koneen alle
  • asennettu PC:lle tietoturvaohjelma ja  ZyGrib sääohjelma
  • Furunon kanssa yritetty saada tutka ja sounder näkyviin; iti olla kiinteä IP-osoite ja muita määritelmiä. Nyt on tutka-ikoni mutta ohjelma ei kuitenkaan vielä löydä itse tutkaa. Furuno asentaa ensiksi itselleen saman navigaatio-ohjelman, sitten jatketaan.
  • hiottu keulahytin portaiden alin porrasaskel